TIMMERLIEDEN GEZOCHT

Klik hier om contact met ons op te nemen!

Villa Bornebroek 1 2 3 4 5 6

Werkwijze

Ramaker Bouw verzorgt voor u het gehele bouwproces; van het maken van het ontwerp tot aan de daadwerkelijke bouw en het onderhoud. Wij werken met een vaste bouwcombinatie van vakkundige, ervaren en gedreven ZZP’ers, waardoor wij u geheel kunnen ontzorgen tijdens de bouw.

Om tijdens het bouwproces efficiënt en nauwkeurig te werken en om aan uw bouwwensen te voldoen, werkt Ramaker Bouw volgens de volgende werkwijze:

1. Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek maken wij kennis en bespreken wij uw wensen betreft de bouw, verbouw/renovatie of het onderhoud van uw woning of bedrijfspand.

2. Offerte

Op basis van uw wensen maken wij een op maat gemaakte offerte waarin een open begroting en werkomschrijving is opgenomen.

3. Het ontwerp

Om uw wensen visueel weer te geven, maken wij een passend ontwerp voor de bouw of verbouw van uw woning of bedrijfspand.

Heeft u een ontwerp elders laten maken? Geen probleem! Wij bespreken het ontwerp graag samen met u.

4. Werkvoorbereiding en planning

Voordat de bouw daadwerkelijk begint bereiden wij deze nauwkeurig voor. Wij betrekken u bij dit proces, Dit omdat er voor de bouw diverse materialen naar uw keuze, zoals tegels, sanitair en dakpannen, uitgezocht moeten worden. Wij zorgen ervoor dat deze materialen tijdig besteld en geleverd worden, zodat het bouwproces geen vertraging oploopt.

Naast het bestellen van de bouwmaterialen van uw keuze, maken wij een planning. Zo weet u wat u exact kunt verwachten tijdens het bouwproces.

5. Het bouwproces en -overleg

Het bouwproces gaat van start. Wij vinden het belangrijk dat u wordt betrokken bij de bouw. Daarom vindt om de twee weken, indien u dit op prijs stelt, een bouwoverleg met u plaats. Tijdens dit overleg informeren wij u over de voortgang van de bouw en worden belangrijke beslismomenten besproken.

Wilt u tijdens het bouwproces een aanpassing doorvoeren, dan is dat mogelijk. Tijdens het bouwoverleg kunt u aangeven welke aanpassingen wij voor u mogen realiseren.

6. Oplevering

De bouw wordt opgeleverd.

Ramaker Bouw

Dorpsstraat 40
7683BK Den Ham
Tel.: 06 37649671
E-mail: info@ramakerbouw.nl

Volg ons op facebook!